Decorbouw

Vrijheid van vorm - Watergedragen - Lichtgewicht - Reproductie
Patisserie - Griekenland Deze patisserie ... Kolompanelen Verbluffende ... Tivoli Het project Tivoli is gemaakt van A1 in combinatie ... Etalage De getalenteerde kunstenaar Mark Rozhencov, ... Decoration - Decoloft24 Decoloft24 is een bedrijf gespecialiseerd in "wall ... Children's playground Children's playground gemaakt met A1.... Hands Meet & Shake - HMH Dit project is gemaakt door Vorm & Decor en is ... Verschillende zee objecten gemaakt in A1 door ... Surreal Things / Vreemde dingen Surreal Things is ontworpen door Vorm ... Expositie - Kim De Ruysscher Kunstenaar Kim De Ruysscher (1973, Wilrijk, ... Zwembad Playa Duinrell - Esthie Het Tikibad van Duinrell heeft een uitbreiding ... ... Attractiepark - Ha Long Park Ha Long Park (Ocean Park) in Ha Long Bay Vietnam, ... Decoratie - Zwembad Om de muren een natuursteen uitstraling te geven ... Rotsen Deze A1 met glasvezelversterkte rotsen zijn ... Thai Herbs Museum ... Paard Dit paard is gemaakt van klei en later gegoten in ... A1 rotsen, grotten en fossielen In het museum Geopark in Kielce (Polen) heeft ... Angry Bird Een van de karakters uit de film Angry Birds, ... Asia Park - Theme Park Asia Park is het nieuwe thema parik, in het midden ... IMG Worlds of Adventure IMG Worlds of Adventure is een indoor thema park ... Car Deze auto is gemaakt van polystyreen en ... Filmset - Spanje De cockpit van het vliegtuig is gemaakt van A1 en ... Bà Nà Hills - French Village 'French Village' in bergen van Da Nang. Aan de ... Standbeelden Deze beelden zijn gevormd uit EPS en voorzien van ...


A1 geeft u de mogelijkheid om bijna ieder gewenst decor te bouwen en kan in een groot aantal toepassingen gebruikt worden.

De belangrijkste voordelen zijn:

- Vrijheid van vorm. Omdat A1 gelamineerd of gespoten wordt is er geen beperking aan de uiteindelijke vorm. Recht, gebogen of zelfs in meerdere dimensies gebogen is allemaal mogelijk.

- Kies de uitstraling die past. A1 kan worden gepigmenteerd, gevuld worden met vulstoffen zoals gekleurd zand of achteraf geverfd worden. Dit geeft enorm veel mogelijkheden om de gewenste (unieke) uitstraling te bereiken.

- Lichtgewicht door het gebruik van triaxiaal weefsel als versterkingsmateriaal. Vier lagen van ons A1 triaxiaal weefsel resulteert in lichtgewicht en sterke elementen van slechts 1 cm dikte. Voordelen die ook interessant zijn tijdens transport en opslag.

- A1 is op waterbasis en daarom zijn er geen speciale veiligheidsvereisten om met A1 te kunnen werken. Uw eigen werkruimte is voldoende om met A1 aan de slag te gaan en u zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is om met A1 te werken.

- Het reproduceren van uw object is erg eenvoudig door gebruik te maken van silicone mallen. Maak zoveel objecten als nodig omdat A1 uw silicone mal niet aantast. - Eenvoudig en snel produceren door de combinatie van EPS (piepschuim) en A1. Maak een object in EPS en bedekt dit met een laag A1, eventueel in combinatie met A1 Glasweefsel.

- Brandwerend omdat A1 LP01 als B is geclassificeerd. De rookontwikkeling heeft klasse S1 en de vorming van brandende druppels d0.