Interieur ontwerp

Vrijheid van vorm - Watergedragen - Brandwerend
A1 betonnen bovenblad Lampen A1 is al veelvuldig gebruikt om lampen van te ... Oilily pop-up store Schiphol Ontworpen door Colorful Licenses and Additional.... The End of Sitting The End of Sitting is een project op de kruising ... Banken - Stedelijk Museum Deze banken zijn gemaakt van A1 en staan onder het ... Kolompanelen Verbluffende ... Thai Herbs Museum ... Patisserie - Griekenland Deze patisserie ... IMG Worlds of Adventure IMG Worlds of Adventure is een indoor thema park ... Banken met betonlook - Turkije Deze banken zijn gemaakt van EPS met A1 in ... Decoration - Decoloft24 Decoloft24 is een bedrijf gespecialiseerd in "wall ... Etalage De getalenteerde kunstenaar Mark Rozhencov, ... Koffiecorner In opdracht van IBP Interieurbouw ... Bijzettafels Tafel Deze tafel bestaat uit een EPS constructie, welke ... Plafond elementen van A1 Panelen - Ahoy Rotterdam Ahoy Rotterdam, ons grootste ...

 

A1 kan worden gebruikt voor het vervaardigen van:

- Panelen en kolommen
- Meubelen zoals stoelen en tafels
- Lamp armaturen
- Grotere kantoor objecten

De belangrijkste voordelen van het werken met A1 voor interieur ontwerpen zijn:

- Kies de uitstraling die past. A1 kan worden gepigmenteerd, gevuld worden met vulstoffen zoals gekleurd zand of achteraf geverfd worden. Dit geeft enorm veel mogelijkheden om de gewenste (unieke) uitstraling te bereiken.

- Vrijheid van vorm. Omdat A1 gelamineerd of gespoten wordt is er geen beperking aan de uiteindelijke vorm. Recht, gebogen of zelfs in meerdere dimensies gebogen is allemaal mogelijk.

- A1 is op waterbasis en daarom zijn er geen speciale veiligheidsvereisten om met A1 te kunnen werken. Uw eigen werkruimte is voldoende om met A1 aan de slag te gaan en u zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is om met A1 te werken.

- Eenvoudig en snel produceren door de combinatie van EPS (piepschuim) en A1. Maak een object in EPS en bedek dit met een laag A1, eventueel in combinatie met A1 glasweefsel.

- Brandwerend omdat A1 LP01 als B is geclassificeerd. De rookontwikkeling heeft klasse S1 en de vorming van brandende druppels d0.