Online A1 Workshops

Nog niet zo lang geleden heeft u kennis kunnen maken met één van onze eerste online A1 Workshops via een Facebook streaming en we zijn aangenaam verrast door de hoge opkomst en het aantal mensen dat achteraf nog naar de live streams heeft gekeken.

Ook in de toekomst zullen we blijven doorgaan met online workshops, als aanvulling op de reeds bestaande fysieke workshops die u in Stellendam of Uden kunt volgen.
Binnenkort zal er via de Facebook pagina van Acrylic One weer een nieuw onderwerp worden aangekondigd. Dus houd onze Facebook pagina goed in de gaten!

Mocht u een onderwerp graag terugzien in zo'n live stream geef dit dan aan ons door via: info@acrylicone.com

 

 


A1 Handleiding

Naast de Engelse A1 Manual is er nu ook een Nederlandse A1 Handleiding.
Via bijgaande link kunt u hem hier downloaden.
A1 gevel project

A1 Gevel panelen & plafond - Barbizon Hotel Amsterdam geproduceerd door Comex. Ga voor meer beelden en informatie naar Comex 

     

 


Coronavirus en bezoek

De laatste paar weken is iedereen zich zeer bewust van het corona virus. Maar momenteel horen wij weer positieve signalen, waardoor er hier en daar meer vrijheden voor een ieder ontstaan. Daarom is het weer mogelijk om afspraken in te plannen, natuurlijk met in achtneming van de laatste richtlijnen.

 


Even kennismaken met: Lenny Stöpp

Lenny is altijd al gefascineerd geweest door de wereld van keramiek. Daarom is hij tijdens zijn studie begonnen met het onderzoeken van oude productietechnieken voor het verwaardigen van kroonlijsten voor huizen. Bij de productietechniek genaamd gips trekken wordt er normaal gebruikt gemaakt van gipselementen. Lenny heeft deze techniek gebruikt om tastbare A1 (Acrylic One) objecten te maken. Meer informatie kunt u vinden op zijn website: https://www.lennystopp.nl/projects/acrylic-vessels/
Een aantal voorbeelden:


    

     


Meer informatie:

https://www.lennystopp.nl/
https://www.instagram.com/lennystopp/